Felhasználási Feltételek

Az Abortourism Utazási Iroda egy fiktív üzleti vállalkozás formáját öltő non-profit, társadalmi kezdeményezés. Tevékenysége abból áll, hogy fogamzásgátláshoz és terhességmegszakításhoz kapcsolódó jogokról és szolgáltatásokról tesz elérhetővé aktuális információkat a Magyarországon és a régióban élő állampolgárok számára.

Az Abortourism Utazási Iroda nem kívánja népszerűsíteni a fogamzásgátlás és a terhesség-megszakítás egyik formáját sem. A honlap létrejöttét nem támogatták gyógyszergyártó cégek vagy abortusz-klinikák, a honlap nem biztosít felületet profitorientált cégek hirdetéseinek. Az “utazási irodának” sem közvetlenül, sem közvetve nem fűződik anyagi érdeke terhesség-megszakítások megvalósításához.

A felkínált szolgáltatásokat “utazási irodánkon” keresztül sem elérni, sem lefoglalni, sem megvásárolni nem lehet! Az utazási ajánlatokban szerepeltetett árak hozzávetőlegesek, mind a terhesség-megszakítás, mind az utazás és a szállás árai számos tényező miatt folyamatosan változhatnak.

Az Abortourism Utazási iroda nem vállal felelősséget a honlap használatával esetlegesen összefüggésbe hozható anyagi és nem-anyagi károkért. Az iroda nem garantálja, hogy a honlapon szereplő információk teljes, legitim, hibátlan és naprakész formában szerepelnek. A honlap szövegében megjelenő külső hivatkozások tartalma, az ott megjelenő termékek és szolgáltatások elérhetősége az Abortourism Utazási Iroda hatáskörén kívül esnek.

Amennyiben sűrgős információkra van szüksége fogamzásgátlással vagy tehesség-megszakítással kapcsolatban, hívja a PATENT Jogvédő Egyesület Abortuszvonalát: +36-30-982-54-69 ügyeleti időben (hétfőn 10:00 és 14:00, szerdán 14:00 és 18:00, vagy pénteken 10:00 és 14:00 óra között)!

Az Utazási Iroda működésének jogi szupervízióját a Patriarchátust Ellenzők Társasága Jogvédő Egyesület végzi.